פגיעה בעמוד שידרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/10/2014 | 22:16 | מאת: רועי

ביצעתי מיפוי עצמות 4חודשים לאחר פגיעה בחוליה l2 החוליה נשברה . בתוצאות המיפוי נרשם קליטה פתולוגית ניכרת לרוחב גוף החוליה מתאימה לתמט על רקע חבלתי. מה זה אומר עם מי עליי להתייעץ עכשיו תקופת חגים ואין לי עם מי להתייעץ . תודה לעונים

אלו ממצאים אופייניים לשבר דחיסה בחוליה - צריך לברר שמדובר בשבר ללא לחץ על מבנים עצביים ( על ידי CT או MRI) וכן מה סבת השבר (אוסטיאופורוזיס?) אם הכאב משמעותי אפשר לשקול טיפולים שונים כולל הזרקת צמנט אך לאור הזמן שחלף - איןם כל דחיפות אפשר להיעזר במשככי כאב ולהגיע לבדיקה בלי לחץ אם אתה רוצה - אתה מוזמן לתאם פגישת יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה