תחושת נימול וזרמים בשכמה\כתף\גב עליון נוטה לשמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/10/2014 | 20:55 | מאת: מתן

אני בן 21 לאחר שנתיים בצבא, שנה וחודשיים מהן במסלול אינטנסיבי שלקראת סופו התחלתי להרגיש זרמים בגב במקומות הנ"ל. חשוב לציין שאני עם פלטפוס,עקמת S קלה, ועבר של תת פריקות בכתף שמאל.במהלך המסלול היו לי כאבים בגב אך בעיקר של שרירים שנתפסו ולא חריג מזה. עברתי פיזותרפיות,הפסקתי עם המשקלים על הגב ולאחר חצי שנה הזרמים עוד ישנם. מאז חזרתי להתאמן בחדר כושר כי נמאס לי לא להפעיל את הגוף. ממה יכולה לנבוע תחושת הזרמים? ומה אפשר לעשות? תודה.

סביר שנובע מאחד משתי בעיות אפשריות או שילוב שלהן - בעיה בכתף שמאל בעקבות הפריקה ו/או בעיה בעמוד השדרה הצווארי מציע לבצע בירור בשני הכיוונים וללמוד אם יש באחד מהם או בשניהם בעיות המסבירותאת התסמינים ולטפל בהתאם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה