תרגום לעברית פשוטה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/10/2014 | 21:58 | מאת: באדרי בארוך

שלום ד"ר פענוח בדיקת MRI בלט דיסק אחורי דיפוזי עם פיסורה אנולורית מואדרת בשוליו המשיקה לשק הדוראלי ולמוצא שורש L2 משמאל וייתכן השקה עם חלקו המרוחק של שורש L1 משמאל. רציתי בבקשה ד"ר לדעת במילים פשוטות מה זה אומר הפענוח של ה- MRI והאם יש לחץ על מערכת העצבית...? תודה מראש לתשובתך...

ראה תשובתי למטה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה