תרגום לעברית פשוטה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/10/2014 | 21:52 | מאת: באדרי בארוך

בלט דיסק אחורי דיפוזי עם פיסורה אנולורית מואדרת בשוליו המשיקה לשק הדוראלי ולמוצא שורש L2 משמאל וייתכן השקה עם חלקו המרוחק של שורש L1 משמאל.

דיסק בולט עקב תהליכי שחיקה עם סדק במעטפת החיצונית שלו הגורם להתרחבות ומגע של הדיסק בשורש העצב משמאל בגובה L2 ואולי גם נגיעה בשורש שמעליו - L1 ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה