עצם הזנב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/10/2014 | 23:04 | מאת: יסמין

היי,לפני כשבוע נפלתי ממש חזק על הטוסיק, ביום למחרת הופיע שטף דם, נפיחות וכאב נורא בעצם הזנב, מזה כשבוע אני לא מסוגלת לשבת, לשכב, להתכופף או להתרומם חזרה, ביקרתי אצל הרופא והוא נתן לי משחה שדומה לוולטרן, שאלתי היא כמה זמן האיזור הולך להחלים ומה כדאי או אפשר לעשות בכדי להקל על הכאב. תודה.

ממליץ לבצע צילום -= יתכן שמדובר בשבר בעצם הזנב בכל מקרה ברוב המקרים הכאב המשמעותי צפוי לחלוץ תוך 3-4 שבועות אבל בחלק מהמקרים בהם לא מתאחה או מסיבות אחרות יתכן שיתפתח כאב כרוני שמצריך טיפולים אחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה