ממצאי סי טי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/09/2014 | 14:28 | מאת: david

שלום רב מזה זמן כאב גב כשבחצי שנה האחרונה הגיעו ל2 מצבי גב תפוס ללא יכולת תנועה להלן ממצא ה סי טי : L3-L4 הודגם בלט דיסק היקפי,פסצטים במבנה תקין ושמור L4-L5 השק הדורלי לחוץע"י בלטדיסק מרכזי,אלמנטים אחוריים במבנה תקין L5-S1 נצפה דיסק מרכזי ומשמאל בולט. לחץ על השק הדורלי,היצרות התעלה . מבנה גרמי שמור ותקין . אשמח לקבל כיוון ראשוני בנוגע למצבי . תודה מראש , דוד

בלטי הדיסק יכולים לגרום לכאב ולהגבלות מציע לבצ פיעלות גופנת מתונה ופיזיותפריה ואם אין הטבה - להתי. עם מומחה עמודשדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

05/10/2014 | 19:38 | מאת: David

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה