כאבי צוואר וגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/10/2014 | 12:42 | מאת: יוני

שלום רב, אני בן 19 לפני גיוס עובד בעבודה פיזית קשה אחרי כאבים לא פוסקים הופנתי לCT ולהלן הממצאים המבנה הגרמי הכללי שמור קוטר קדמי אחורי של התעלה הספינלית הגרמית תקין בלג'ינג מרכזי בגובה L3-L4 עם לחץ על קדמת השק הדורלי בלג'נג דיסק מרכזי בגובה L4-L5/ L5-S1 עם לחץ קל על השק הדורלי ספינה ביפידה אוקולטה S1 ללא חשיבות קלינית. התור למומחה בעוד חודש ואני מבקש להבין מה אומרים הממצאים.? והאם עלי לעזוב את העבודה? בתודה ובברכה

מדובר על שינויים ניווניים קלים שיכולים לגרום לכאב - לא שום דבר מסוכן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה