c.t עמוד שדרה גבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/10/2014 | 16:56 | מאת: אדיר

בגובה א9-11 הודגמה הנמכה של האספקט הקדמי של החוליות, ללא עדות לדימום סביב החוליה. בגובה T8-9 הודגם אוסטאופיט לטרלי ימני. הודגמה היצרות קלה של המרווח הדיסקלי T9-10 הפורמינות הנויראליות פתוחות. אשמח אם תעזור לי להבין מה כל זה אומר ומה עושים?

שינויים ניוונים שלא נשמע שיש להם משמעות רבה את הרלווןנטיותה קלינית ניתםן לקבוע רק על פי בדיקה גפנית ועיון בצלומים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה