הכוונה לאחר תשובת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/10/2014 | 14:10 | מאת: ירון

ד"ר נחשון שלום, אני בן 27, לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בהמסטרינג לאחר ריצות, התעלמתי מכאבים אלו והמשכתי בריצות עד שלאחרונה התחילו לי כאבי גב תחתון. האורטופד הפנה אותי לסיטי שם התברר כי אני סובל מספונדילוליזיס דו"צ בL5 ו ספונדילוליסטזיס דרגה 1 בין L5 וS1 רווח תקין של תעלות השדרה והפורמינות. עד כאן הבנתי מה זה אומר.( אובחנתי בעבר כבעל ספונדילוליזיס דו"צ של L5 בלבד דבר שלא הורגש) את המשפט הבא: Pscedebulge של הדיסק נושק לעצבים בנקבים, לא הבנתי. אבקש את עזרתך בהכוונה מה עליי לעשות? האם מותר לי להמשיך לרוץ? וכמו כן האם ישנו איזושהו טיפול שיעזור בהקלה על הכאבים וחזרה לריצה. מכרה המליצה לי על פילאטיס.

מדובר על בלט מדומה עקב ההחלקה של החוליה - זה שהוא מדומה לא משנה לך - ה עדין גורם ללעץ על עצביםפ וכאב פעילות יעולה לעזור אבל אם הכאב לא יגב - יתכן שישיה מקום לשקול ניתוח מציע להגיע להתיעצות מסודרת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה