בלט דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/10/2014 | 14:18 | מאת: קטי

כבר מספר חודשים יש לי כאבי ראש , צוואר , כתפיים . באם אר איי יצא שיש לי בלט דיסק ! הכאבים גורמים ירדה באיכות החיים ( נוטלת אופטלגין בטיפות ). האם בשל כך ניתן לפנות לוועדה רפואית בביטוח לאומי על מנת לקבל נכות מסויימת ( מי קובע כמה אחוזי נכות ?)? ממי אני צריכה לקבל מכתב רפואי על מנת למסור אותו לביטוח לאומי . בינתיים קיבלתי פיזיותרפיה .

הנכות נקבעת לפי ממצאי בדיקה ולא לפי הסבל או ממצאי ה דימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה