כאב בגב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/10/2014 | 14:01 | מאת: גל

בן 29.מזה 8 ימים סובל מכאבים בצד ימין של הגב העיון מעל המןתניים ומתחת לכתפיים.הכאב לא נגרם מחבלה.מרחתי משחות אך הכאב לא עבר. ממה יכול לנבוע הכאב? מה עלי לעשות? רופא המשפחה המליץ לי על לקיחת ארקוקסיה.האם לקיחת התרופה תרפא את הבעיה או רק תשכך את הכאב? האם טווינא יכול לעזור או להזיק? תודה.

הרבה שאלות מעט נתצונים ולכן קשה עלנות בלי בדיקה גופנית מצע לך מעט סבלנות ולנסות הטיפול - אתה לאא במצב סכנה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה