פענוח MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/10/2014 | 11:24 | מאת: יעל

שלום רב, אני מקווה שהפנייה שלי רלבנטית לפורום זה... מזה כשנתיים אני סובלת מכאבי אגן ימני, ללא אבחנה, אך עם חשד לסקרואילאיטיס. לאחרונה ביצעתי MRI למפרקים הסקרואיליאקליים ששלל סקרואילאיטיס, אך הראה שיש "הרחבה קלה של השק הדוראלי בגובה S1-2 ללא סימני לחץ על גופי החוליות" וכמו כן "נוזל אינטראפריטנאלי בכמות קטנה באגן". קבעתי תור לראומטולוג המטפל בי, אך יש עוד הרבה זמן עד אז, וכיוון שנשמע שלא מדובר בבעיה ראומטולוגית, אשמח להכוונה או עזרה בפענוח הנאמר בתוצאות הMRI. בברכה ובתודה מראש, יעל

איני בטוח שזה שולל בעיה ראומטית אבל הרחבת השק - לא ברורה משמעותה אם בכלל וכדאי לברר למה יש נוזל פרטונאלי - שלא אמור להיות... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה