צילום עמוד שדרה לגילוי עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/09/2014 | 14:18 | מאת: אתי

הבן שלי (בן 16) נשלח על ידי אורטופד לצילום עמוד שדרה גבי ומותני לצורך בדיקת עקמת. הטכנאי במכון אמר שיש צילום מיוחד לעקמת במקום צילום שני חלקים שהוא עושים במכון. באמת בררתי בקופה וקיבלתי הפנייה מרופא הילדים לצילום עמוד שדרה ארוך (בחלק אחד) מיוחד לגילוי עקמת. אבל האורטופד אמר לעשות את הצילום כפי שהוא ביקש. איזה צילום עדיף לעשות? יש לי הפנייה לשניהם אבל אני לא רוצה לעשות לבני שני צילומים. תודה

לעקמת צריך לבצע צילום ארוך אחרת לא ניתן להעריך באופן אמיתי את העקמת לא ברור לי מדוע התעקשות על צילום מפצל שאין בו כל תועלת בהערכת עקמת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה