בלט ופריצת בדיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/09/2014 | 11:56 | מאת: אבי

שלום דר'. לפני כשמונה חודשים עברתי צריבה בבלטים. עד היום אינני חש בשינוי כלשהו. בהיתעתשות, במעידה פתאומית, בישיבה ממושכת, לאחר קימה משינה אני חש כאב חד בגב התחתון. כמו כן צריבה ברגל. האם ישנו פתרון נוסף או שעלי לקבל הגזרה ולהמשיך בחיי כך. אציין כי אני בו 44. אודה לתשובה.

אם אתה מאד סובל - כנראה שאתה צריך לשקול טפול ניתוחי אם תרצה אשמח לראותך ליעוץ מסודר על האפשרויות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה