בלטי דיסק והחמרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/09/2014 | 12:46 | מאת: גיא

שלום, אני חייל בתחילת השירות, התחלתי בשירות קרבי ביחידה מובחרת ולאחר כאבי גב נשלחתי לבצע בדיקת MRI ותוצאות הבדיקה: עקמת מתונה קעורה לשמאל אין לזהות ספונדילוליזיס או ספונדילוליסטיזס הצרות של המרווחים הדיסקליים בגובה L4-L5 L5-S1 סריקת L4-L5 בלט דיסקלי אחורי הלוחץ על השק הטקאלי מעט יותר משמאל סריקת L5-S1 בלט דיסק אחורי אשר לוחץ על השק הטקאלי אין לזהות דיסקופטיות נוספות השורשים הסקרליים הודגמו שמורים לסיכום: שינויים דיסקוגניים בגבהים L4-L5 L5-S1 אין עדות לפריצת דיסק. עברתי לתפקיד חדש אשר דורש הליכת שטח רבה, עליות, ירידות, קפיצות וכו.. בעבר היו לי אומנם כאבי גב חזקים, בהם ימים לא קלים.. אך מאז התחלת התפקיד החדש הכאב גבר ובעיקר מה שמלחיץ אותי זה הירדמות של צד/אחורה של רגל שמאל, ונימלול בכף הרגל.. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם בכלל להישאר בתפקיד? האם זה יכול להדרדר למצב גרוע יותר? כי כמו שהזכרתי לפני התפקיד החדש, לא הייתה לי את תחושת ההירדמות והנימלול.. תודה רבה, גיא.

הממצאים אינם מסוכנים אבל בהחלט לעלולים להחמיר בעומסי יתר ההחלטה בסוף שלך - אין דבר העומד בפני הרצון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה