פריצת דיסק והתלבטות לגבי הצבא

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/09/2014 | 21:12 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בת 18 ובינואר הקרוב אני אמורה להתגייס לצבא בתור מדסניקית (מדריכת כושר קרבי), לפני כמעט שנתיים איבחנו אצלי פריצת דיסק בחולייה L5 עם הקרנה לרגל ימין, הצבא לא מודע לכך, אני יודעת שמדסניקית זה לא קרבי אבל עדיין הוא תפקיד עם המון כושר מהבוקר עד הערב, אני לא מסוגלת לוותר על התפקיד הזה מכיוון שאני תמיד שאפתי אליו ואני רוצה אותו יותר מכל דבר אחר, רציתי לדעת את חוות דעתך בנושא, מה הסיכונים, והאם אני יוכל לפרוש מהתפקיד אם יוגברו הכאבים, או שפשוט ביום אחד המצב יחמיר בצורה קיצונית ואלך לניתוח, האם בגלל גילי הצעיר הכל יהיה בסדר? או שהסיכויים לא להיפגע מתפקיד זה נמוכים? דרך אגב כשאני עושה כושר לא כואב לי כלל. תודה רבה

רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר אבל מאז חרב בית המקדש הנבואה נתנה לוטים ואין כל בטחונות - לפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה