סקוליוזיס ודדליפט

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/09/2014 | 20:18 | מאת: שיר כהן

היי, אני בת 21 ויש לי סקוליוזיס. כשהלכתי לרופא (אורטופד) הוא אמר שזה לא ברמה שמצריכה טיפול מסוים ושפשוט לא כדאי להעמיס על הגב. התחלתי לעשות אימוני כוח לפני כחצי שנה, לא חוויתי בעיות כלשהן עם הגב עד עכשיו. אני רוצה להתחיל לעשות דדליפט. האם זה יכול להזיק לגב שלי? (גם אם אעשה הכל בצורה נכונה?) ניסיתי פעם אחת עם משקל נמוך מאוד (כמובן בהנחיה של מאמן שהיה לידי לאורך כל התרגיל) והייתי מרוצה, לא כאב לי או משהו. תודה!

לא מכיר את התרגיל הספציפי אבל כל תרגיל שתבצעי באופן מפוקח הדרגתי ובסרגל מאמצים עולה בהדרגה בואיטיות תוך הקשבה לתגובה של הגוף שלך - אינו מסוכן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

28/09/2014 | 08:27 | מאת: שיר כהן

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה