החמרת הכאבים הבלתי ניסבלים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/09/2014 | 23:47 | מאת: יעקב

שלום לרופא! אני בדיוק 1 שנה וקצת עברתי בוולפסון ניתוח בע"ש תחתון שבו נעשה הרחבת התעלה כולל קיבוע. מהניתוח הרווחתי רק שאין נימול המלווה כאב ורדמת המלווה כאב (יש קצת רדמת קלה ב2 כפות הרגליים אבל זה לא מלווה כאב , זה הופיע מיד לאחר הניתוח) אבל לעומת זאת נישאר הכאב שהוא מוגדר כ"חמור" ובדיוק לפני שבועיים נוצרה החמרה שבו הכאב מוגדר כ"בלתי ניסבל" , אני לא יכול לעמוד יותר מ2דקות על רגלי ואני חייב במהירות להגיע למיטטי ולנוח והכאב נעלם אחרי 4דקות כשזה מלווה בייסורים נוראיים. סיפרתי למנתח והוא קבל אותי בוולפסון וראה את כל הדיסקים וטען שזה "שינויים ניווניים" באזור המפרקים. הטיפול שהוא נתן: 1. הידרותרפיה 2. זריקות במרפאת כאב 3. הורדת משקל (פה הוא צודק) 4. להשתדל להיות בפעילות איזה פעילות "אני הולך כמו צב" – ההליכה התקלקלה ואני דואג. אני בן 62 וקיבלתי נכות עקב הניתוח , אני יכול להגיש "החמרה" אבל מישהוא צריך לעזור לי כי אין לי אשה ואין ילדים ואחותי עוזרת רק באוכל. ( תאמין לי יותר חשובה הבריאות כי הם יוכלו להוסיף עוד 1000 ¤) מה עלי לעשות בכדי לא לסבול?

להועץ במומחה עמוד שדרה אם יש עוד משהו לעשותלהקל עליך - צתרצריך לשם כך לרואת את ה - CT או MRI העדכני אחרי הניתוח ד"R רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה