אובדן כח בשריר תלת ראשי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/09/2014 | 20:18 | מאת: יהודה

שלום רב, אני בן 38,לפני כשבועיים קמתי עם שכמה ימנית תפוסה,ללא כאבים בשבל זה.לאחר כמה ימים הרגשתי שקשה לי להרים את יד ימין כאילו אין לי כח.לאחר כמה ימים התחילו כאבים שהולכים ומתגברים בחלק התחתון של הצוואר עם הקרנה לזרוע,כולל 3 אצבעות ש"נרדמו" ואובדן כח בשריר חמור יותר עד כדי שהשריר התלת ראשי הפך לשומן (מדלדל כמו שאומרים),קיבלתי לפני שבוע ארקוקסיה ל 10 ימים ויש לי תור ל CT בעוד שוע. שאלתי היא האם סיטואציה כזו לא מחייבת טיפול בדחיפות(אובדן כח בשריר) במקום CT לשבועיים קדימה? ובמידה ומדובר בפריצה יש מה לעשות? שריר יכול להשתקם ולחזור לעצמו בנפח הטבעי עם כח? (מדאיג אותי לראות איך היד מרזה מיום ליום)

סביר שמדובר בבקע דיסק עם לחץ על שרוש הגורם לחולשה הייתי אכן מעדיף שיבוצע מהר יותר ה - VT אם כי זה לא ממש קריטי וויש סיכויי הטבה טובים לאורך זמן כדאי להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה