בת 42 עם כאב ברגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/09/2014 | 18:38 | מאת: מירב

שלום לפני 3 חודשים גיליתי שיש לי בלטי דיסקs1-l5. פריצה עם לחץ על השק הדורליl4-5. כאבי הגב עברו אחרי כדורים זריקות פיזיוטרפיה אך כאב הרגליים שהחל אז לא מפסיק ולאחרונה הכאב הפך לחולשה שממש מעיקה על התפקוד והחיים. הפיזיוטרפיסט המליץ על emg בגלל חולשת הרגליים ממש , לדעתך אודה

EMG יאשר את האבחנה אבל לא ירפא אטותך לשיפור הכאב צריך לשקול אולי צריבת דיסק מציע לך להגיע ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה