כאבים בכתף ובעצם השכם

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/09/2014 | 20:21 | מאת: אלכסנדר

שלום. לאשתי בת 27 כבר למעלה משנה יש כאבים חזקים בעצם השכם, כתף ימין שמקרינים לצוואר שבזמן האחרון הולכים ומתחזקים עד שהיא לא יכולה להישען על יד הימין שלה. הכאבים מתחזקים לקראת ערב. עשינו את הבדיקות הבאות: צילום רנטגן של כתף, צוואר ועמוד שידרה צווארי, מיפוי עצמות, EMG, US כתף ועצם השכם , CT כתף, CT צוואר ועמוד השדרה. בכל הבדיקות לא נמצאו שום ממצאים חריגים חוץ משב-CT עמוד שדרה גבי נמצאה עקמת גבית קמורה לימין. אשתי קיבלה 2 סדרות טפיול של ארקוקסיה 7 ימים כל אחד, סוויס רליף 10 ימין, משחות טראומיל אס ורובלקס, 2 זריקות דיפרוספאן, טיפולי אקופונקטורה, גלי הלם, פיזיאוטרפיה, עיסוי רפואי. הקלה זמנית היתה בזמן קבלת סוויס רליף שחלפה מיד לאחר סיום הטיפול. אותו הדבר גם אחרי עיסוי רפואי - הקלה קלה זמנית שמפסיקה אחרי 2-3 ימים. שאר הטיפולים לא עזרו כלל. הבעיה היא שהרופאים - אורתופדים וראומטולוגים של הקופה - לא מאתרים שום בעיה ולכן לא ניתן להתקדם בטיפול. יחד עם זאת אישתי מאוד סובלת מהכאבים שאפילו מפריעים להירדם. בקיצור אנחנו ממש לא יודעים מה לעשות. היא אישה צעירה בריאה לחלוטין, כמובן חוץ מהבעיה הנ"ל. אם נוכל לקבל איזושהי עצה נהיה ממש ממש אסירי תודה. בכבוד רב, אלכסנדר

עניתי לך כבר בפורום אחר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה