פענוח CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/09/2014 | 14:29 | מאת: מרינה

שלום רב, בצעתי בדיקת CT עקב כאבים בשריר כתף וצוואר מצד שמאל. היום קבלתי תשובה ורציתי לדעת מה משמעותה: גלישה קדמית 3C על 4C. איחוי של חוליה והפסטות של 4-5C.שינויים פיברואטלקטטים בפסגות הריאה דו"צ יותר מצד שמאל. המבנה הגרמי סדיר. האם יש משהוא מסוכן בזה? מה זה השינויים בריאה? תודה, מרינה

שום דבר לא נראה מדאיג ה - שינויים בריאה כנראה הצטלקויות אבל כדאי לברר עם מומחה בתחום לגבי עמוד השדרה - שינויים ניווניים די משמועתיים אך לא מסוכנים שיכולים לגרום לכאב ותסמינים אם יש בעיה משמועתית כדאי להועץ במומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה