בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/09/2014 | 11:52 | מאת: דניאל

שלום, אני חייל המשרת ביחידה קרבית ולפני כחודשיים נשלחתי לעשות CT עקב זה שהתלוננתי מספר חודשים על כאבי גב בגב התחתון. מצאו אצלי עקמת קלה לימים ושתי בלטי דיסק ב l3-l4 , l4 l5 שאלתי היא כזאת, בכל רגע נתון אני מרגיש כאבי גב עזים ולפעמים מעין זרמים כאלו ברגל שמאל, נפלתי מקורס מפקדים עקב בעייה זו, האם זה יכול להחמיר אם אמשיך בקרבי, עקב זה שמרימים משקלים כבדים ועוסקים בפעילות פיזית מדי יום..

הבלט לא קשור ישירות לעומס פיזי אם כי עומס מתמשך לאורך זמן עלול להחמיר אותו ובודאי שאת הכאב ולעכב ההחלמה בסוף זו שאלה בעקר של מוטיבציה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה