כאב באמצע הגב קרוב לעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/09/2014 | 18:26 | מאת: אא

שלום. הופיעו לי היום כאבים מצד שמאל של עמוד השדרה באמצע הגב - לאורך קו של כמה ס"מ. הכאבים מתבטאים בדקירות כואבות באיזור הזה. לא ברור לי אם זה מהשריר או לא. הכאב בא והולך. חוזר ישר כשאני יושבת. ואחת הפעמים החל הכאב שוב, לאחר שהרמתי מס' דברים והתכופפתי אך גם בפעילות רגילה - הליכה יום יומית. מה זה יכול להיות? תודה

התיאור שלך מאד לא ספציפי - יכול הלית כמעט כל דבר וקשה לענות בלי בדיקה גופנית - הכי סביר - בעיה בדיסק אבל יתכן גם סתםן מתח שרירים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה