חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/09/2014 | 09:22 | מאת: ליאור

לפני כשנה לערך הייתי מעורב בתאונת דרכים, מאז ועד היום יש לי חוסר תחושה ונימולים מהחזה ועד כף הרגל בצד ימין. נאמר לי שבעקבות התאונה יש לי דימום (קונטוזיה) בחוט השדרה ובגלל זה אין לי תחושה ונימולים. לאחרונה עשיתי בדיקת רנטגן לעמוד השדרה והבדיקה יצאה תקינה. אני עדיין עם חוסר התחושה והנימולים. שאלתי היא האם הרנטגן בכלל מראה קונטוזיות בחוט השדרה או רק את מבנה העצמות? והאם רק בmri ניתן לבדוק את מקור הבעיה בחוט השדרה? תודה מראש

את חוט השדרה אפשר לראות רק ב - MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

כדי לראות פגיעה בחוט - צריך MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה