שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2014 | 10:01 | מאת: מיכל

ביתי בת 10 היא הולכת לא זקוף (קצת כפופה). אני מעירה לה מידי פעם להזדקף אך זה לא עוזר כי היא מייד שוכחת וחוזרת ללכת כפוף. מה אפשרויות הטיפול שאני יכולה לעזור לה בזה? (התעמלות/כירופרקטיקה/ תרגילים)

כולם טובים לחזוק המיצבים ושיפור היציבה אבל כדאי מתי שהו להגיע גם למומחה עמוד שדרה או מומחה אורתופדיה ילדים לברר שאין לה עקמת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה