כאבים בגב עליון שכמה ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/09/2014 | 13:40 | מאת: הדר

שלום, מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאבים בגב העליון בשכמה ימין, הכאב מגיע בעיקר בעת כתיבה או ישיבה מול המחשב, לעיתים מופיע גם נימול. הכאב התחיל כאשר למדתי באופן אינטנסיבי למשך כמה חודשים ומאז אף התגבר.אולטראסאונד יצא תקין ונשלחתי לרפואה טבעית לטיפולי כירופרקטיקה שגם לא מקלים על הכאב.לאיזה רופא עליי לפנות? אורתופד כתף/עמוד שדרה? ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון?

מציע לבצע EMG של עצבי הידיים ולהגעי בהמשך לבדיקת מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה