המלצות לטיפול

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/09/2014 | 16:25 | מאת: tcipi

סובלת מכאבי גב מזה חודשיים בממצאים בצילום סקוליוזעס קמורה שמאלה. L3-L4, L4-L5, L5-S1 היצרות המרווחים בין חוליתיים זיזים קדמיים וצדדיים. מה דרך הטיפול תודה

חסרים המון רפטים קליניים כמו גיל חומרתהעקמת אופי התסמינים והכאב ועוד ולכן קשה לענות - בודאי שבלי ממצאי בדיקה גופנית קשה עלנות - בכל אופן במצביםן כאלו לרוב פעילות גופנית מתונה יכולה להועיל הרבה - ואם זה לא מביא הקלה - כדיא לפנות ליעוץ מקצועי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה