חוליהc5-c6

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/09/2014 | 15:28 | מאת: אפרת

שלום רב.אני בת 53 וסובלת מכאבי ראש שנובעים מחוליה צווארית כאב בצד שמאל. תוצאות בדיקה:בגובה c5-c6 שינויים ניווניים בסחוס הדיסאלי עם הפחתת גובה.בלט דיסק דיפוזי קל.ללא לחץ על השק התקאלי.שינויים במפרקים הבין חוליתי עם היצרות של נאורופורמינות.יותר משמאל.היפוך של לורדוזיס בגובה זה. שאלה :מה המשמעות? אני מתרגלת יוגה,האם יש בעיה עם לחץ על החוליה כמו עמידת נר או עמידת "כלב" תודה מראש

אלו בהחלט תרגילים (בעקר נר) שלא מוסיף בריאות לעמוד השדרה הצווארי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה