כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/09/2014 | 09:18 | מאת: אביבית

בחודש האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתון עשיתי צילום רנטגן וזה הממצאים: יישור יתר. רוטציה של גופי חוליות ימינה לפי ציר האורך של ע"ש. מבנה גרמי תקין של החוליות. גובהן וצורתן של חוליות שמורים. עצם הזנב ארוך מהרגיל, מתעגל פנימה בזווית 125 מעלות. אשמח אם תוכל לומר לי מה זאת אומרת.. תודה מראש

הכל בגדר התקין - שינויים אנטומיים שהם סבירים ורגילים אצל חלק מהאנשים אם יש כאב - צריך לחפש את סיבתו בדברים ובבדיקות אחרים ונוספים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה