כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2014 | 22:53 | מאת: דקלה

דר שלום בשל כאבי גב תחתון בצעתי צילום. בצילום היצרות נכרת L4-L5/ L5-S1ליסטזיס דרגה ראשונה L5+SACRALIZATION אבקש הסבר לכאבי גב תחתון . כמו כן אני סובלת מבורסיטיס בשתי הירכיים , האם יש קשר להופעת הבורסיטיס ולכאבי הגב? תודה

אין קש לבעיה בורסה - אם זה אכן הבעיה - יתכן שמדובר בכאב מקרין מגלישת החוליה והלחץ על שרשי העצבים שגורם לכך לא מסוכן אך מטריד אם לא מסתדר בטיפול שמרני -0 יש טיפול ניתוחי אבל כמובן אין סבה למהר אליו אם ניץךן להקל בפיזיותרפיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

14/09/2014 | 14:27 | מאת: דקלה

תודה על התשובה . אני מבקשת לדעת האם ספורט כמו פילטיס, מתיחות, כפיפות בטן עם הרמת רגליים יכול להזיק או להחמיר את כאבי הגב? איזה סוג ספורט מומלץ תןדה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה