כאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/09/2014 | 11:12 | מאת: אילנית

שלום רב, מזה קרוב לחודשיים אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בשכם שמאל הכולל הקרנה לכתף לאזור החזה וליד השמאלית. לאחרי 2 סבבים של ארקוקסיה מכיוון שאני סכרתית הועברתי עי נוירולוג בגבפנטין טיפולי פיזיותרפיה וכירופרקטיקה משלימים אך ללא הועיל . מדובר בכאבים חזקים המגבילים אותי לישיבה או עמידה ממושכת מן הסתם אני לא עובדת וגם קשה לי לנהוג . להלן תוצאות הסיטי מכבי לא מאשר בדיקת MRI , אודה לחוות דעתך , C4-5: קיים בקע דיסקלי פרא מדיאניC4-5: קיים בקע דיסקלי פרא מדיאני קל לימין משיק לשק. התעלה העצבית ברוחב תקין. המפרקים האונקו-וורטברלים תקינים. אין הצרות פורמינלית. C5-6: אין עדות לבקע. התעלה העצבית ברוחב תקין. המפרקים האונקו-וורטברלים תקינים. אין הצרות פורמינלית. C6-7: לא ניתן לדון על התעלה עקב ארטיפקטים מרובים בגובה זה. C7 – D1: לא ניתן לדון על התעלה עקב ארטיפקטים מרובים בגובה זה. סיכום: שינויים דגנרטיבים במרווח דיסקלי C6-C7, אין לראות היטב את התעלה בגובה זה עקב ארטיפקטים מרובים, רצוי לשקול MRI. קל לימין משיק לשק. התעלה העצבית ברוחב תקין. המפרקים האונקו-וורטברלים תקינים. אין הצרות פורמינלית. C5-6: אין עדות לבקע. התעלה העצבית ברוחב תקין. המפרקים האונקו-וורטברלים תקינים. אין הצרות פורמינלית. C6-7: לא ניתן לדון על התעלה עקב ארטיפקטים מרובים בגובה זה. C7 – D1: לא ניתן לדון על התעלה עקב ארטיפקטים מרובים בגובה זה. סיכום: שינויים דגנרטיבים במרווח דיסקלי C6-C7, אין לראות היטב את התעלה בגובה זה עקב ארטיפקטים מרובים, רצוי לשקול MRI.

07/09/2014 | 11:19 | מאת: אילנית

לא ציינתי קודם אני בת 46

יש לך בקע דיסק ואם כל הטיפולים לא עזורים יתכן שיש מקום לשקול טיפול פולשני מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה