כאבי גב בצד ימין במותן נוטה לאחור

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/08/2014 | 16:31 | מאת: שיר

שלום, שמי שיר אני בת 21, בריאה בדרך כלל וללא בעיות חוץ מקריסת קרסול ברגל שמאל (יש לי מדרסים חודשיים). כבר זמן מה , אולי אפילו שנה (עוד לפני שהיתה לי הקריסה ברגל שמאל שקרתה לא מזמן) יש לי כאבי גב באים והולכים בזמנים לא מוגדרים במותן מצד ימין נוטה לכיוון הגב. הכאבים מופיעים כשאני יושבת זמן מה (מופיעים אפילו בנהיגה של עשר דקות ברכב) ומוקלים כאשר אני מותחת את הגב הצידה לצד שמאל. אני מרגישה כאילו משהו נמצא שם וגורם לי לכאב. כאשני מעסה את האיזור זה קצת עוזר לכאב אבל הכאב ישר חוזר, אני לא מרגישה שום בליטה מוזרה באיזור, מרגישה רק את הצלע. ממה זה נגרם? איך אפשר לטפל בזה? אשמח לחוות דעת מקצועית תודה רבה שיר

07/09/2014 | 08:55 | מאת: ד"ר נחשון רנד

לא ברור התאיור לא ספציפי - מציע שתגיעי לבדיקת רופא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה