כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/09/2014 | 19:55 | מאת: סימה

היי שמי סימה ואני בת 22.אני סובלת מכאבי גב תחתון שמקרינים לרגל ימין קרוב לשנה ,עבדתי במלצרות אז לא ייחסתי חשיבות רבה עד שהגעתי לאורתופד , החלו לתת לי אתופן 600 ופיזיותרפיה עקב פלטפוס קל עד שדרשתי צילום וכרגע האבחון הוא עקמת קלה וספינה ביפידה s1 .כל האבחנות האלה התגלו רק עכשיו,כולל פלטפוס .השאלה שלי היא מה הוא הטיפול הכי טוב ואיך זה משפיע עליי כרגע כי לא טיפלתי בזה עד עכשיו ,תודה !

נשמע לי שהאבחנות האלו לא ממש מסבירות כאב גב מקרין לאורך הרגל ושכדאי לבצע בירור עמוד שדרה - למשל CT - מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה