חולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/09/2014 | 15:32 | מאת: B

ד"ר שלום, לפני3 שנים ביצעתי MRI עקב כאבי גב תחתון הממצא היחיד היה: L1-L2 - DEMONSTRATES A LOSS OF DISK SIGNAL AND DISK HEIGHT. THERE IS A CIRCUMFERENTIAL MILDLY BULGING DISK. THERE IS MILD NARRING OF THE LEFT NEURAL FORAMEN AND DEGENERATIVE CHANGES OF THE FACET JOINTS MORE PROMINENTLY ON THE LEFT. אני מתאמן בחדר כושר בשנתיים האחרונות , לרבות משקלות המערבות גב תחתון. וכן נוסע באופניים. בשלושה חודשים האחרונים אני מרגיש בישיבה מעין חולשה ברגליים במיוחד בשני השוקיים מאחורה ועד כפות הרגליים . וכן מרגיש מעיין לעיתים חולשה וחום באזור בגב תחתון אמצע ושמאל. לעיתים גם תחושות חום. וגם לעיתים תחושות כאב בצידי הירכיים. לציין כי בעמידה התחושות האלה לא מורגשות. הייתי אצל אורתופד שאומר ייתכן שיש לחץ של העצב ושלח אותי לפיזיותרפיה. 1. האם זה סביר שזה מהגב נוכח העובדה שאין לי ממש כאבי גב תחתון 2. מה מומלץ לעשות חוץ מפיזיותרפיה וספורט (הורדתי את השימוש במשקולות ואני משתמש במכשירים פעם בשבוע תודה mmm mmoshr

זה סביר מאד שזה מהגב ואם הלחץ ניכר יתכן ששום טיפול שמרני לא יועיל מציע אחרי 3 שנים לבצע דימות עדכני ולהבין מה המצב כיום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה