תוצאות MRI לאחר ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/09/2014 | 14:23 | מאת: ליאת

שלום רב, בעלי עבר ניתוח לפני 4 חודשים בעמוד שדרה צווארי. לפני כשבוע ביצע MRI ורציתי לדעת ולהבין אם ממצאי הבדיקה הם בסדר לפני שאנו נפגשים עם הרופא המטפל: הניתוח נעשה בגישה האחורית עם למינקטומה מגובה c3-c7 אין עדות להצרות של התעלה אך בחוט השדרה בגובה c5-c6 מודגם אות גבוה כביטוי למיאלופטיה יותר מימין.. ביתר הגבהים החוט תקין אין עדות להאדרה פתולוגית אשמח להבין את הממצאים תודה

הכל נרקאה בסדר ואין עדות ללחץ על החוט או השרשים - הסיגנל הפתולוגי - המבאט נזק לחוט השדרה - יתכן שהוא ממצא שהיה קיים עוד טרם הניתוח ושבגללו בוצע הניתוח - והוא אינו נעלם לעולם אשה פעילה סובלת מכאב בחלקי גוף שונים ובעקר: בין יתר בעיות מערכת השלד סובלת מכאב גב תחתון עם קרינה לרגל ימין על רקע עקמת ניוונית והיצרות קשה של תעלת השדרה מ - L3 עד S1 כאב רגל שמאל גובר בעמידה ודריכה - יתכן על רקע עומסי יתר הוקל בטיפול פיזיקאלי

לצערי במקום את הפרטים שלי העתקתי בטעות פסקה לא קשור ה לתשובה - נא להתעלם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה