בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/09/2014 | 14:59 | מאת: חולה

עשיתי בדיקת CT של עמוד השדרה המותני , וזה מה שיצא בבדיקה: בגובה L5-S1: סקרליזציה דו צדדית של L5 עם דיסק שארי במרחב הדיסקלי. מה משמעות דבר זה והאם יכול להיות סיבה לכאבי רגליים?ואיך מטפלים בזה?

זה שינוי מולד במבנה האנטומי שאין לו כל משמעותי תקלינית אוינו גורם לכאב ואינו סיבת כאב - ממצא מקרי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה