ישור לורדוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/08/2014 | 09:45 | מאת: ליאורה

עקב כאבים בגב נשלחתי ע"י האורטופד לצילום בצילום מופיע שיש זיזים על החוליות , קיבלתי הפניה למרפאת כאב ובו מופיע ממצאים : ישור לורדוזיס, האורטופד המליץ על כירופרקט ודיקור אני מבקשת לדעת איזה טיפולים אחרים כגון פלדנקרייז האם יכול לעזור תודה רבה

יישור לורדוזיס הוא לרוב תוצאה של בעיה ולא הגורם לבעיה ולכןקשה לדעת מה גורם לכאבייך ומה הטיפול המתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה