חוות דעת לבעיות בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/08/2014 | 20:47 | מאת: אמיר

שלום אני בן 30 סובל מזה כשנה מכאבי צוואר וכאבים בשכמות בעיקר שכם שמאל בתקופה האחרונה סובל יותר מכאבים גם עם הקרנות לידיים עד גובה מרפק ושכם ימין כאבים בצוואר עליון ידיים נרדמות מעל גובה הכתפיים ובתנוחות שונות בתשובה של MRI שביצעתי בתאריך 09.06.14 כתוב כך : c4-c5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי c5-c6 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי והחוט c6-c7 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי והחוט c7-d1 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי בבדיקת EMG התשובה היא : EMG STUDY MAY SUGGEST MILD CHRONIC RADICULOPATY C7-T1 BILATERALLY

לפי הממצאים יש חשד שקיים לחץ מהותי על חוט השדרה הצווארי ובודאי על שרשי העצבים - מצב שיכולות להיות לו השלכות משמועתיות על מצבך והחמרה הדררגתית - מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה בהקדם אם תרצה - אשמח לראותך ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה