נקישות נקודתיות בחוליות צואריות בזמן הנעת הראש

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/07/2014 | 23:07 | מאת: איליי

שלום רב אני בן 29. בריא.ז מזה שבוע, כאשר אני מביט לפנים ומניע את ראשי ימינה ושמאלה ישנה נקישה נקודתית מאוד באזור החוליות בעמש"צ. כמו כן, כאשר אני מכופף את ראשי למטה ומניע אותו שוב ימינה ושמאלה אני חש כאילו ישנה "בריחה הצידה" של אחת החוליות וכן נשמעים רעשים נקודתיים נוספים. חשוב לי להדגיש שלא מדובר בתחושה של "רעשי פכירה" דוגמת אלה שנשמעים לעיתים כשמבצעים מתיחות אלא רעש נקודתי מאוד שמתרחש תמיד באותה הנקודה ובכל פעם שאני מבצע את התנועות הנל. מעבר לכך- האזור אינו כואב ואיני סובל מכאבים ייחודים בזרועות או בכתפיים. אציין שאני נאלץ לשבת שעות רבות ביממה מול מחשב. אודה על חוות דעת אודות המקרה שתיארתי, מה יכול להיות שקורה שם? האם זה מצב הפיך? מה הטיפול הצפוי. תודה רבה על התייחסותכם

קרוב לודאי מדובר ברעשים של מפרקים וגידים הנוגעים זה בזה שאין להם חשיובת - כדאי לך לבצע פעילות גפנית סדירה כשלב ראשון ולא להתרגש מהממצא הזה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה