כאבים כרוניים חזקים בכתף וMRI-המשך

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/07/2014 | 02:47 | מאת: נועם

אני איתך בכך שכדאי לעשות את שתי הבדיקות, אך לצערי לקופה יש מניעים אחרים והיא לא מוכנה בשום אופן לאשר את שתי הבדיקות. כבר ניסינו מינואר לערער שוב ושוב על ההחלטה שלה עם מכתבים מהאורתופד המפנה לMRI ומרופא המשפחה ואף עשינו כמה בדיקות שהקופה דרשה כדי לשקול לתת MRI: EMG ליד ימין שיצא תקין לחלוטין, וUS חוזר לשתי הכתפיים שבו נמצא הקרע החלקי בסובסקפולריס. רק אז חזרה תשובת הקופה, ש"כחריג גדול אאשר MRI לעמ''ש צווארי לשלילת בעיה עצבית. לעניין הכתף רצוי לפנות למומחה כתף ומשום שלא נמצאה בעיה בUS לא נאשר MRI לגפה". עירערנו על כך שלא נמצאה בעיה בUS כי הרי כן נמצא קרע חלקי, אך הקופה שוב חזרה בסירובה לMRI כתף ומאשרת רק עמ''ש. בהתחשב במצב הזה, ובמיוחד כי גם בEMG לא נמצאה בעיה עצבית והCT עמ''ש תקין, האם אפשר להניח שאין כנראה פריצת דיסק ולכן עדיף לעשות MRI כתף במקום? תודה שוב.

לא יודע אם ההנחה נכונה אבל תתחיל במשהו לפחות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה