פענוח צילום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/07/2014 | 13:35 | מאת: יאיר

שלום אני מתאמן כ3 פעמים בשבוע חדר כושר, בן 32 בריא לגמרי ובד"כ לא סובל מהגב, אתמול עברתי צילום עמ"ש מותני סקרלי עד 2 מבטים : זקיפות יתר בע"ש מותני. קשר שמורל מסויד בחוליות מL2 עד L5 מרווחים הבין חוליתיים אינם צרים. יש לי כירופרקט עצמאי שמטפל בי והוא טוען שיש לי עקמת אידיופטית , והוא איבחן שהצד הימני של הגוף יותר חזק מהצד השמאלי ויש לי סוג של עיקום בכף הרגל הימנית בהתאמה עם הצד הימני של הגוף. שום אורטופד לא נתן לי אבחנה כזו עד היום, אשמח להבין בדיוק מה הבעיה הרפואית שלי בגב תודה יאיר

קרוב לודאי קשרי השמורל שלך שמהוים עדות לסוג של מחלת שוירמן שיכולה לגרום לכאב גב. עקמת דימיונית אינה גורמת לכאב גב וגם לא שאר הממאצים שאיש לא ראה ולא שמע עליהם... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה