פענוח תוצאות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/07/2014 | 11:28 | מאת: שרה

בני בן 32 סובל מכאבי גב תחתון שנים.כעת המצב החמיר. בct נמצא : בחוליות L4-L5 -הודגם בלט דיסק אחורי דפוזי,עם עיבוי של ליגמנטום פלאבום, עם היצרות קלה של התעלה הספינלית. הודגם בלט דיסק אחורי שמאלי עם היצרות של הפורמינה הנויראלית השמאלית. ב L5-s1

מדובר עכל שינויי שחיקתי של הדיסק עם התרחבות שלו והיצראות המעבר של העצבים קצת לחץ עליהם - שיכול לגרום לכאב גב וקרינה לרלגים מסוגים שונים אם טיפול שמרני כמו פיעלות גופנת סדירוה ופיזיותרפיה לא יעילים - אפשר לשקול טפול בצריבת דיסק - במקרה כזה הוא מוזמן - אם הוא רוצה לתאם פגישת יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה