כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/07/2014 | 10:51 | מאת: הרצל

בוקר טוב שמי הרצל בן 45 לפני כ שבוע דחפתי והרמתי משהו כבד, ומאז יש לי כאבי גב תחתון חזקים גם בהליכה גם בשכיבה וישיבה . מה המלצתך , לא ניגשתי לשום רופא עדיין

אם מדובר בהתכצות שרירים - צפוי להשתפר תוך מספר ימים אם לא השתפר - כדאי להבדק על ידי מומחה ולשקול בירור הדמייתי לשלילת פגיעה בדיסק וכן טיפול מתאים למצבף בינתים אפשר להיעזר במשככי כאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה