בירור לגבי תוצאות צילום רנטגן גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/07/2014 | 17:11 | מאת: טל

שלום רב מזה שבוע אני סובל מכאבי גב עליון/צאוורי, שרירי הגב העליון, הכתפיים והשכמות תפוסים וגם יש כאב חזק מאזור אחת החוליות העליונות. מזה שבוע אני לוקח ארקוקסיה 90 מ"ג וכמו כן בחמישי ובשישי האחרונים קבלתי זריקת וולטרן בקופ"ח וכמו כן נשלחתי לצילום רנטגן והייתי שמח לקבל הסבר אודות פענוח הצילום: "מבנה,צורה, גובה ומנח של חוליות תקין. לורדוזיס מיושר של הנ"ל. שינוי דגנרטיבי(דיסקטגני) עם הצרות בין חוליות C5-C7." ה ייתי לשמח הסבר קצר אודות הלורדוזיס המיושר ואודות השינוי הדגנרטיבי. תודה גדולה! טל

מדובר על תהליך שחיקה של הדיסקים והמפרקים בין החוליות - לרוב על רקע גיל ותהליכי שחיקה אחרים לא מסוכן אך עלול להיות מקור לכאב לעתים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה