כאבים עזים בהליכה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/07/2014 | 13:09 | מאת: עליזה מיר

שלום, אני בת 68, נותחתי בגיל 14. כבר כמה שנים לא יכולה ללכת יותר מ 10-15 מטר בלי כאבים בצד המכוווץ. השאלה איך אפשר במשך שבוע שבועים להפחית כאבים שיאפשר לי ביקור בחו"ל והליכה בלי לסבול. אני מתכוונת לפתרון זמני ולא קבוע. למשל מחוך מיוחד או משהו לא לזמן ארוך שלא יפגע בשרירים? האם יש אביזרים כאלה?, לאן לפנות, למי? תודה.

מאז תלוי בסוג הבעיה הגורמת לכך - אם מדובר בהיצרות תעלת השדרה - כך שזה נשמע - לא סביר משחוך יעשה שינוי משמעותי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה