המלצה לכסא גב עקב ניתוח קיבוע

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/07/2014 | 12:25 | מאת: אבי עמרם

שלום רב, לפני כ-4 חודשים עברתי ניתוח קיבוע בגרמניה לחוליה L1 שנשברה. הקיבוע הוא על חוליות D12-L2. אני מעוניין לקבל המלצה על כסא אורטופדי שייאפשר לי כשאחזור לעבודה, לשבת מספר שעות עם כמה שפחות לחץ על הגב. רוב הכסאות שאני יושב עליהם, ישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי גב וגם כשאני נשען לאחור, אני מרגיש את הפלטינה ואת הברגים והתחושה לא נעימה בכלל. אשמח להמלצות. תודה רבה.

זה לגמרי אינדיבידואלי - אתה צריך לנסות ולראות שהכסא נוח. אין כללים חד משמעיים לכל מצב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה