פענוח \

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/07/2014 | 17:37 | מאת: אבי

ד"ר שלום, אני בן 37, מתאמן משקולות בחדר עושר, עשיתי צילום MRI בעקבות כאב קורן לצד שמאל. ממצאים: אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו C5-6 בקע רחב משמאל מלווה אוסטיאופיטים, בלט ושינויים דיסקוגניים. היצרות הנקב השמאלי, איפרסיה בינונית של השק עם מרכיב ממוקם בסמוך לפתחו הפנימי של הנקב שמאלי C6-7 בלט ושינויים דיסקוגניים, השפעתם קלה עם לטרליזציה מעטה לשמאל. ללא ממצא בולט במרווחים אחריםץ יישור הלורדוזיס אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי. ברצוני לציין שכעת אני לא סובל מכאבים, חזרתי להתאמן בחדר כושר ואני מרגיש חולשה מסויימת בשריר הכתף השמאלי. רציתי לשאול: 1. האם תוכל לומר לי מה משמעות ה-MRI ? 2. האם אני יכול להתאמן כרגיל או שזה יכול לגרום נזק? 3. אני סובל בזמן האחרון מסחרחורות, האם יכול להיות קשר בין הדברים. תודה רבה על הסבלנות והעזרה אבי

אני מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה בהקדם יש לך בקע לוחץ על השרוש משמאל לא ברור אם אין לחץ על החוט עצמו יש לך תסמינים שיכולים לסמן בעיה המצריכה טיפול בקיצור - אל תשאיר את זה באויר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה