גבנון בגב העליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/07/2014 | 15:10 | מאת: אנונימית

היי.. אני בת 13 ולפני שנה שמתי לב שיש לי מין גבנון כזה בגב העליון ורציתי לשאול יש איזשהי דרך להיפטר ממנו?

זה יכול להיות סימן ראשון להתפתחות עקמת בעמוד השדרה פני בהקדם למומחה עמוד שדרה לברר את הנושא - בהחלט יש מה לעשות בעניין וחשוב לאבחן בזמן ולטפל בזמן כדי למנוע ככל שניתן החמרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה