מכה חזקה בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2014 | 18:05 | מאת: אנונימי1337

שלום, לפני כשבוע נידנדו אותי על נדנדה גדולה. נידנדו אותי יותר מדי חזק והנדנדה התהפכה. קיבלתי מכה בגב ולא הצלחתי לנשום לפרק זמן מסויים. זה עדיין כואב מאוד, קשה לי לשכב, לרוץ או לעשות כל פעילות גופנית או מאמץ. מה לעשות?

סביר שמדובר רק בחבטה חזקה אבל אם עדין כואב - כדאי לפנותלרופא משפחה אעל מנת לבצע בירור מתאים וצילומים מכווונים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה